Маркетинг план

Discussion in 'Pусский' started by danisapfirov, Mar 31, 2016.

 1. danisapfirov

  danisapfirov Beta Testers

  Масовия пазара е целта за eMunie от първия ден, и това е причината, поради която разработката на eMunie е отне толкова дълго време, защото ние не бяхме готови за компромис спрямо потребителя по никакъв начин. Преди да влязат в по-големи подробности, нека се определи какво е масовия пазар:

  Maсовия пазар е най-общо периодичното потребление! Това е средния Джо, баба ви, технически неграмотната ви приятелка, хора, които не се интересуват от това как работят криптовалутите или от децентрализацията. Този пазар е с $ 40 000 милиарда годишен оброт и нараства бързо всяка година (почти $ 1 000 милиарда в момента).

  Нищо в крипто света в момента, създадено или в разработка, няма потенциала да се обърне към потребностите на масовия пазар освен... еMunie поради често недогледан факт.

  Привличането на масовия консуматор не може да се постигне с един инструмент. Възможности и технологии взети отделно не вършат работа. Има брой критични изисквания и всички трябва да бъдат постигнати или се проваляш.

  За да се достигне до масовия потребител е необходимо следното (реда не е толкова от значение)

  Мащабируемост - само VISA обработва 2000 сделки за сек. Добавете MasterCard и PayPal и всичките междубанкови операции. Целия обем достига 10 000 сделки за секунда. По влеме на празниците дори има удвояване.

  Лекота за ползване - Продуктите за потребителя трябва да бъдат 110% устойчиви и защитени. Всяко действие, което изисква обмисляне води до изоставяне и напускане. Това не е защото те са глупави, а защото очакват да са опростени.

  Стимули - Масовия пазар не се интересува от либерализъм, децентрализация и всички тези неща, които са ни привлекли в началото. Стимулът за употреба тук трябва да е различен и да отрази факта, че той е потребител.

  Жените - 60-70% от покупките се правят от жени. Жените купуват много отделни неща, мъжете купуват по-малко на брой по-скъпи неща. Жените също влияят на мъжете в покупките на неща, които те иначе не биха купили. Имате нужда от жени!

  Стабилност - Стойността на валутата трябва да е стабилна. "Стабилност" е да няма повече от 2% +/- разлика в стойността във всеки период от 24 часа в дългосрочен план.

  Интеграция - Трябва да се интегрира със съществуващата инфраструктура колкото се може повече без да се нарушава контролът върху инфраструктурата. Това означава двете физическите и виртуалните дебитни карти (нямат нужда от физически посредник), който да работи в точката на продажбата и това трябва да става бързо. Повече от 10 сек и ще накараш продавача и клиента да се чувстват неудобно. Лесно API за онлайн плащане.трябва да бъде налично и лесно за употреба.

  Лесно купуване/продажба на крипто - Ефективни и надеждни трансфери между фиат и крипто без да се изпуска контрола. Покупката на криптовалута в момента е трудна и отнемаща време и трябва да стане просто и лесно.

  Реклама - Хитра, постоянна, насочваща рекламна стратегия е нужда и тя трябва да ползва всякакви средства . интернет, TV, радио, билбордове, списания, вестници и др. Ако не си Apple или друга голяма корпорация, нямате бюджет да рекламирате глобално и да успеете! Стартира се със малки обещаващи територии в началото и се надгражда. Ох и не забравяйте, че това което работи на едно място може да не сработи на друго поради културните различия.

  Ползваемост - Потребителите ще искат да ползват. Така, че има нужда от някаква привлекателност на местно ниво. Интернет доставчиците и онлайн хазарта няма да свършат работа. Потребителите искат да имат реални ежедневни продукти.

  Може да се продължи още много. Маркетинговия план е от 70 страници и това е само за вътрешна употреба, но това са някои от най-важните изисквания, които са абсолютно критични.

  Необходимо е да се направи всичко, това и повече за да се даде възможност на eMunie да проникне на масовия пазар. Дали технологията, маркетинговата стратегия, инфраструктурата или подготовката на търговците всичко се подготвя за прилагане в дългосрочен проект.

  https://forum.emunie.com/threads/mass-market-and-how-to-penetrate-it.4438/
   
  fyyt likes this.
 2. Anton

  Anton Beta Testers

  Ок, я понял, что это болгарский. Осталось понять, что здесь написано.
   
 3. danisapfirov

  danisapfirov Beta Testers

  It's easy to understand :) Я понимаю руски LOL

  Цель маркетинга бабушки.
   

Share This Page